FEESTEN

0
GOEDE REDENEN OM BIJ ONS JE FEEST TE ORGANISEREN

Om iets te vieren, …   om iets gewichtigs te bespreken, …   om iets nieuws voor te stellen …   om een keer met z’n allen sportief uit de hoek te komen …    om mekaar te ontmoeten …

Reden genoeg om bij mooi weer en te midden van een fraai decor, met zicht om het meer te genieten van een hapje en een drankje. 

Geschikt voor workshops, familie feesten of vergaderruimte. Het gezellige zaaltje biedt meer dan voldoende ruimte voor 150 personen voor een staande receptie of buffet en het zitplaatsen voor 50 personen. 

Het terras kan worden overdekt en verwarmd. Wij verzorgen verschillende formules van koffietafels walking buffet … of bedenken samen met u een unieke formule.

Recepties, zakenlunch, bedrijfsevents, barbecue, walking diner, babyborrels, lentefeesten, communiefeesten, trouwfeesten, familiefeesten,…  zijn perfect mogelijk op onze schitterende locatie.

Wij beschikken eveneens over een exclusieve parking en een prachtige bosrijke omgeving. Mits het huren van tenten kunnen wij  uitbreiden met oog op grotere recepties/events e.d. …

BEDRIJFSFEESTEN

Een prachtige locatie met voldoende parking voor uw bedrijfsevenement. Prdcutvoorstellingen, personeelsfeesten, klantenevents, … of misschien een teambuildingevent voor uw bedrijf.

Voor al deze activiteiten willen wij uw ideale partner zijn.

Contact info@sabdiving.be  of op het nummer  0475/27.88.40 of via het contactformulier onder de rubriek – CONTACT

FAMILIEFEESTEN

Een bruisende en levendige feestomgeving te midden van de Kempen, zo mag je onze locatie omschrijven. Een mooie recreatiepark in de natuur, en uitgegroeid tot een toplocatie voor familiedagen, babby-borrel, communiefeesten, lentefeesten, verjaardagsfeesten, … of zomaar een vriendendag.

Inclusief activiteiten voor jong en oud ! En diverse sportmogelijkheden maken van onze locatie een unieke plaats voor uw familiefeest.

Contact
info@sabdiving.be  of op het nummer  0475/27.88.40 of via het contactformulier onder de rubriek – CONTACT

TROUWFEESTEN

Trouwen is voor velen de mooiste dag van hun leven !

Wij maken van jullie trouwfeest graag een onvergetelijke totaalbelevenis. Inclusief het huwelijksbootje ? Ja, zelfs dat kan !

We verzorgen SAMEN met u voor de aankleding, verlichting, catering, muziek …

Een toplocatie voor een topfeest, waar we van A tot Z aan werken zodat het voor bruidspaar een onvergetelijke maar ook zorgeloos feest kan worden.

Contact info@sabdiving.be  of op het nummer  0475/27.88.40 of via het contactformulier onder de rubriek – CONTACT

EVENTS

Niet elke locatie leent zich tot een ideale eventslocatie. Je verwacht immers een exclusieve setting…

Bezoekers dienen het event te ’beleven’ ! Ze dienen aangetrokken te worden door de omgeving en en het event in zich op te nemen. Zo behouden ze de herinnering!

We bekijken graag samen met jullie de nagenoeg oneindige mogelijkheden.

Contact info@sabdiving.be  of via het contactformulier onder de rubriek – CONTACT

CATERING

Contact en prijzen :

Maken graag voor u een offerte op maat. U kan ons hiervoor contacteren via info@sabdiving.be of via het contactformulier onder de rubriek – CONTACT